6 Απριλίου 2014

Διπλό παραμονής για την ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου

 Πιο κοντά στην παραμονή στην Β' κατηγορία είναι η ανδρών του Α.Ο Παλαίρου, έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα που πέτυχε στα Όχθια με αντίπαλο τον Πανοχθιακό. Μία δύσκολη έδρα και ομάδα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σταθερά στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.
Η Πάλαιρος έδειξε πραγματικό ζήλο για τη νίκη και τα κατάφερε, ώστε να θέσει γερά τα θεμελια για την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΝΑ. Έγινε ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με την Πάλαιρο να κερδίζει τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και δίκαια να πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου κατάφερε να προηγηθεί με τον γνωστό Καλέμι Δημήτρη που σταθερά σε κάθε αγώνα πετυχαίνει γκολ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ (0-1). 
Στην επανάληψη ο Πανοχθιακός πίεσε αρκετά για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι η ομάδα της Παλαίρου σωστά αμυνόμενη, κατάφερε σε αντεπίθεση να διπλασιάσει τα τέρματά της με κεφαλιά του Μετσόλη Χρήστου. 
Αργότερα η ομάδα των Οχθίων κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο κατάφερε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας Κουνάβης Στάθης (θεά δίκη). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.
Απομένει μία ακόμα αγωνιστική για το φινάλε του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας εντός έδρας και η ομάδα μας με νίκη εξασφαλίζει την απ' ευθείας παραμονή της στην κατηγορία.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανοχθιακού για τη φιλοξενία.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου