23 Μαΐου 2014

Πανελλήνια συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών ομάδων

 Αγαπητοί φίλοι, συν Εραστές της Τέχνης του Θεάτρου. 
Επικοινωνούμε πάλι μαζί σας σχετικά με την ιδέα για την καθιέρωση μιάς Πανελλήνιας συνάντησης Θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων για δυο λόγους.
1. Από την τελευταία μας επικοινωνία προστέθηκαν στο δίκτυο της Θεατρικής μας βιβλιοθήκης άλλες περίπου 30 ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο και θέλαμε να μοιραστούμε και με αυτές την ιδέα μας.
2. η βάση δεδομένων του  google μας "επέστρεψε" αρκετά από τα πρώτα μηνύματα, σαν να μην παραδόθηκαν και επειδή είναι πολύ δύσκολο να γίνει ο διαχωρισμός ποιοι τελικά έλαβαν το μήνυμα και ποιοι όχι, αποφασίσαμε να τα στείλουμε ξανά σε όλους με την παράκληση να το προωθήσετε εσείς και σε άλλες ομάδες που γνωρίζετε και συνεργάζεστε.

Σχετικά με την εξέλιξη της ιδέας και την ανταπόκρισή σας, τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά ως προς το ενδιαφέρον που έδειξαν αρκετές ομάδες από την πρώτη μας επικοινωνία. 
Πολλές ομάδες έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον, πλην όμως δεν έχουν έρθει ακόμα συγκεκριμένες ιδέες και προς συζήτηση προτάσεις. 
Θα είμαστε λοιπόν σε αναμονή για να σας ενημερώσουμε αφού συγκεντρωθούν οι ιδέες και προτάσεις όλων (ή έστω ακόμα περισσότερων) των ομάδων ώστε να μπορούμε να τα βάλουμε σε μιά σειρά και να σας στείλουμε πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

Το δεύτερο αρχείο "Διευκρινήσεις σχετικά με τις Θεατρικές ομάδες της πόλης μας" για όσους το έχετε ήδη λάβει, είναι ίδιο με το προηγούμενο, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε πάλι μαζί του.
Σας ευχαριστούμε

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, θέλουμε με μεγάλη μας χαρά να σας ενημερώσουμε, για όσους δεν έχει τύχει να παρακολουθήσετε την ιστοσελίδα μας, πως η Θεατρική ομάδα Αιτωλικού "στη σκηνή" θα έχει για αυτό το καλοκαίρι δυο διαθέσιμες παραγωγές.
Ι - Την χειμωνιάτικη που έχει ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο παραστάσεων της "ο 6ος ένορκος"  - ψυχόδραμα - δείτε πληροφορίες εδώ και αναζητήστε φωτογραφίες και επιπλέον υλικό στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου μας.
ΙΙ - την καλοκαιρινή μας παραγωγή που θα είναι έτοιμη μετά τις 18 Ιουλίου (1 black out & 1+1/2 φόνος - μιά υπόθεση για τον Αριστείδη Πουαρώ)¨ - για το έργο αυτό δεν υπάρχουν ακόμα σχετικές δημοσιεύσεις.
Πρόκειται για μιά κωμωδία / παρωδία των έργων μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, στηριγμένο στο black out του Jack Sharkey σε διασκευή προσαρμογή Χρίστου Λάτσινου, που στην Ελλάδα είναι σχεδόν άπαιχτο. 
Μιά κωμωδία - φάρσα, στα όρια του γκροτέσκο, σε σκηνοθεσία και διάλογο 
Θα ενημερωθείτε σύντομα για το έργο και τις εξελίξεις

Προγραμματίζοντας λοιπόν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, θα θέλαμε να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει και να παρουσιάσει τα έργα ή κάποιο από τα δύο στο κοινό της πόλης της, ώστε να αρχίζουμε να οριστικοποιούμε το πρόγραμμά μας.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά ώστε να σας στείλουμε λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστούμε
φιλικά Θ.Ο. Αιτωλικού "στη σκηνή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου