12 Ιουνίου 2014

Προεκλογική συγκέντρωση της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησής στο EMILEON SPOR CENTER

 
Αγρίνιο, 12/6/2014 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες 11/6/2014 η ενημερωτική προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησής μας στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα των εγκαταστάσεων του EMILEON SPOR CENTER

Μας τίμησαν με την παρουσία τους 54 ποδοσφαιρικά Σωματεία εκπροσωπούμενα από τους Προέδρους τους ή αντιπροσώπους τους και τους ευχαριστούμε. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο παλαίμαχος Διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος κ. Πέτρος Μίχος, ο μουσικοσυνθέτης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ. Τάκης Παπαποστόλου και πολλοί άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και πρώην διαιτητές.
Το λόγο πήραν και ανέπτυξαν τις θέσεις και προτάσεις της παράταξής μας ο επικεφαλής και υποψήφιος Πρόεδρος κ. Νίκος Χολέβας, ο Ιατρός κ. Γιώργος Τριάντης, ο Ιατρός κ. Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Πάνος Στεργίου και ο εκ των ιδρυτικών μελών της Κίνησής μας κ. Δημήτρης Ντάουλας. Την παρουσίαση έκανε ο κ. Χριστόφορος Σαράκης.
Εν συνεχεία το λόγο πήραν αρκετοί Πρόεδροι ομάδων οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Ο κ. Πέτρος Μίχος χαιρέτησε με θερμά λόγια τους παρισταμένους και εκφράστηκε υπέρ των θέσεων της Κίνησής μας δηλώνοντας την υποστήριξή του ηθικά τώρα και ενεργά μελλοντικά σε ό,τι του ζητηθεί.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου και τους ευχαριστούμε.
Έγινε μια ουσιαστική παρουσίαση θέσεων, προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε πολύ φιλικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου