18 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδήλωση στο Μουσείο Θυρρείου απο την ΛΣΤ΄Εφορεία Αρχαιοτήτων

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου
Αρχαιολογικό Μουσείο Θυρρείου: θεματική ξενάγηση με τίτλο «Τα πρόσωπα και τα αντικείμενα του χρόνου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θυρρείου». Υπεύθυνη προγράμματος: Β. Τσαντήλα.
Δράσεις από την ΛΣΤ΄Εφορεία Αρχαιοτήτων
Η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, διοργανώνοντας τις εξής δράσεις:
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου
•Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου: εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Γ΄& Δ Δημοτικού, με τίτλο « Ήταν κάποτε …θεοί και ήρωες». Υπεύθυνη προγράμματος: Δ. Γαβρίνα
•Αρχαιολογικό Μουσείο Θυρρείου: θεματική ξενάγηση με τίτλο « Τα πρόσωπα και τα αντικείμενα του χρόνου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θυρρείου». Υπεύθυνη προγράμματος: Β. Τσαντήλα
•Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας: εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο « Από τη δορά του Νεάντερνταλ στο διάδημα της Κλεοπάτρας. Μαθαίνω για τις ενδυμασίες της αρχαιότητος στο Μουσείο Λευκάδας». Υπεύθυνη προγράμματος: Β. Στάικου.

27 και 28 Σεπτέμβρη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου θα παρουσιαστούν έργα παιδικής ζωγραφικής των μαθητών που πήραν μέρος στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα κατά το σχολικό έτος 2013-2014.
(Υπεύθυνη: Δ. Γαβρίνα)
Το τριήμερο του εορτασμού η είσοδος στα ανωτέρω μουσεία εποπτείας μας θα παραμείνει ελεύθερη για το ευρύ κοινό.
Πληροφορίες: 26310-55654, 26450-21635

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου