20 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Αποστολάκης: Αυτός δεν είναι Δήμαρχος, είναι ο... Σούπερμαν!

Γράφει ο: Άκτιος
    Είναι πουλί, είναι αεροπλάνο; Όχι είναι ο... Σούπερ δήμαρχος! Ο άνθρωπος που κατάφερε να υλοποιήσει σε μόλις ένα (1)!!! μήνα θητείας του, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, περισσότερα έργα απ’ όσα έχουν πραγματοποιήσει  όλα τα προηγούμενα χρόνια, όλες οι δημοτικές αρχές του τόπου μας.
      Τέτοιο «δούλεμα» που πέφτει στους συνδημότες μας, από τα παπαγαλάκια του Δήμου, απλά δεν υπάρχει!!! αφού έχουν πάρει ένα από αυτά τα κινέζικα πιστολάκια που πουλάνε οι μαύροι και κάνουν φούσκες με απορρυπαντικό, γεμίζοντάς μας από φούσκες έργων.
     Για να καταλάβετε τι εννοώ, έφτασαν στο σημείο να εμφανίσουν –μέσω του... τόσο αντικειμενικού Μπλογκ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS μια λίστα έργων και δομών (προσπαθούν να οικειοποιηθούν  έργα και τα βαφτίζουν δικά τους….) που δημιούργησε δήθεν ο Δήμαρχος Αποστολάκης μέσα σε ένα μήνα!!. Ναι καλά διαβάσατε μέσα σε 30 μέρες.
 
       Ξέρετε πόσα έργα προσπαθούν να μας πείσουν ότι έγιναν: ΚΔΑΠ  ΠΑΛΑΙΡΟΥ, είσοδος Μοναστηρακίου, ανάπλαση Θυρρείου – Μοναστηρακίου, Καθαρισμός στα χωριά, Καθαρισμός Βόνιτσας και Παλαίρου, λύθηκαν τα προβλήματα σχολικής στέγης, φωτισμός κάστρου και άλλες μικρότερες δράσεις και παρεμβάσεις.

    Για όνομα του θεού; Στον ένα μήνα μέχρι σήμερα τόσα έργα;
    Φταίω εγώ που υποστηρίζω ότι αυτός δεν είναι δήμαρχος, αλλά... υπεράνθρωπος; Τόσα έργα δεν είχε εμφανίσει ούτε ο Περικλής στην Αθήνα στο λεγόμενο «Χρυσό Αιώνα»!!
     Ποιο Μόντε Κάρλο; Βενετία έγινε η Βόνιτσα και τα χωριά του δήμου. Το μόνο που μας λείπει είναι οι γόνδολες…

    Αποδεικνύεται περίτρανα πως η μόνη ηδονή είναι να γράφουν μυθεύματα για το έργο του Αποστολάκη και τους άθλους του, γλύφοντάς τον με κάτι γλώσσες σαν γραβάτα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Με τα λεφτά μας πληρώνουν τα παπαγαλάκια τους να γράφουν μπούρδες που τους εκθέτουν. Ένας ή περισσότεροι παπαρολόγοι γράφουν εκθέτοντας τη δημοτική αρχή. Όλα όσα γράφουν σύντομα θα λειτουργήσουν σαν μπούμεραγκ εναντίον τους.

    Ας δούμε πως προσπαθούν να βαφτίσουν το κρέας-ψάρι και τη νύχτα-μέρα.
    Να ένα παράδειγμα: Το ΚΔΑΠ Παλαίρου, που προσπαθούν να οικειοποιηθούν  και  το βαφτίζουν έργο Αποστολάκη.  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χορηγεί με απόφαση της στις 18 Αυγούστου 2014 άδεια λειτουργίας του ΚΔΑΠ :
     Επίσης στις 11 Ιουλίου 2014 το ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΝΕWS γράφει σχετικά με το ΚΔΑΠ:
     Όσο για τα άλλα ανύπαρκτα  έργα που γράφουν, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες αφού έχουν δρομολογηθεί, από κάθε πλευρά (τεχνικά-οικονομικά) από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

ΥΓ1:  Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη νέα δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας αφού ακόμα δεν στέγνωσε ο αγιασμός της ορκωμοσίας από τα κοστούμια τους. Όμως όταν μόνιμα προκαλούν τα παπαγαλάκια κι όταν βαφτίζονται ακόμα και οι προσκυνηματικές επισκέψεις στον Άγιο Ιερόθεο (στη Κομποτή έφθασε η χάρη τους) και οι μάσες «Ενημερώσεις για το φράγμα Αχυρών», αυτό είναι κατάντημα, νοσηρές καταστάσεις και υποτιμάνε τη νοημοσύνη των Δημοτών.

ΥΓ2:  Επειδή τη πρεμούρα τους να εμφανίσουν έργα δικα τους μέσα σε ένα μήνα,  πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως... ανέκδοτo και απλά να το ρίχνουμε στο καλαμπούρι! σε λίγες μέρες έρχεται νέος δικτυακός τόπος.  «’Ερχεται βροχή έρχεται μπόρα», όπως λέει το γνωστό τραγούδι του Σαββόπουλου.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου