16 Δεκεμβρίου 2014

B΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: «Δράσεις αλληλεγγύης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  προσκαλεί μαθητές-γονείς και φίλους, την Κυριακή 21/12/14 και από ώρα 10.0 π.μ. - 14 .0 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, που διοργανώνει ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ -ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ παιδικού βιβλίου και νεανικής λογοτεχνίας, με διάφορες δραστηριότητες και ευχάριστες εκπλήξεις.

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ:
- Β΄ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
- ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ <<ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ>>
- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΥΤΟΔ/ΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ <<ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ>>
- ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΟΡΦΕΑΣ>>
- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΘΕΡΜΟΥ
- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
- ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η συγκέντρωση-παράδοση των βιβλίων μαζί με την ενημέρωση του ΔΙΚΤΥΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/12 και ώρα 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο ALEXANDER.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ προχωρά στο συντονισμό μιας προσπάθειας λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου όπως είχε κάνει παλαιότερα. Έχοντας εξασφαλίσει το κτίριο του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου ως χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων κατά τις απογευματινές ώρες, καλεί τους συναδέλφους καθηγητές να δηλώσουν στη Β ΕΛΜΕ τη διαθεσιμότητά τους για τη στήριξη της δράσης αυτής.

Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ προτίθεται επίσης να υποστηρίξει ενεργά την πρωτοβουλία του «Δικτύου Στήριξης Μαθητών», η οποία αποσκοπεί στον εντοπισμό και την υποστήριξη παιδιών που είναι ανεμβολίαστα ή χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Επειδή το πρόβλημα είναι και σοβαρό και υπαρκτό, παρακαλούμε τους Διευθυντές των Σχολείων να εργαστούν διακριτικά προς την κατεύθυνση της συγκέντρωσης των απαραίτητων στοιχείων και να επικοινωνήσουν είτε με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ είτε με τους υπεύθυνους του Δικτύου.

(Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6946655005, 2641302289, 2641061999)
Στα πλαίσια τέλος της συμμετοχής μας στο «Δίκτυο Στήριξης Μαθητών», καλούμε μαθητές, γονείς και φίλους, την Κυριακή 21/12/14 και από ώρα 10.0 π.μ. - 14 .0 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, σε χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι παιδικού βιβλίου και νεανικής λογοτεχνίας. Η συγκέντρωση βιβλίων έχει ξεκινήσει στο βιβλιοπωλείο «Επίκουρος» και στο καφενείο «Σείριος».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ                     
                   Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας
             Αντώνης Μίκροβας                                        Γιάννης Ζησιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου