21 Δεκεμβρίου 2014

Απέδρασε με διπλό ο Α.Ο. Παλαίρου στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Αγίου Πέτρου

Ένα ντέρμπι με τα όλα του παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου. Ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα. Η Πάλαιρος κατάφερε να αποσπάσει το διπλό από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με σκορ 3-2 και να βάλλει φωτιά στη βαθμολογία αφού δεν ξέφυγαν περισσότερο οι γηπεδούχοι.





Το σκορ άνοιξε για την Πάλαιρο στο 10ο λεπτό ο Καλέμι Αμαρίλντο (Δημήτρης) με κοντινό σουτ που δεν κατάφερε να διώξει ο τερματοφύλακας. Η ομάδα όμως του Αγίου Πέτρου κατάφερε μέσα σε δύο μόλις λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ. Στο 25ο λεπτό και πάλι ο Καλέμι έγραψε το 1-2 για την Πάλαιρο έπειτα από ωραίο συνδυασμό βγαίνοντας μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν στο 60ο λεπτό την ισοφάριση με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στο δεξί παραθυράκι του Κουνάβη (πολύ ωραίο γκολ). Το σκορ έκλεισε στο 85ο λεπτό ο Ζέλος Χρήστος με κοντινό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Πολύ καλή η διαιτησία.
Ευχόμαστε στη διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους του Αγίου Πέτρου καλές γιορτές και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.















ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου