22 Ιανουαρίου 2015

... Πριν την κάλπη ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΡΟΛΟΥ

Φίλες, Φίλοι 
 Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών.
Μετά από 5 χρόνια σκληρής λιτότητας με τις δικές μας θυσίες αλλά και 2,5 χρόνια προσπάθειας νοικοκυρέματος σε χρόνιες παθογένειες και κακώς κείμενα, φτάσαμε ένα βήμα πριν την απεμπλοκή της χώρας μας από τα Μνημόνια και στο ξεκίνημα της επόμενης μέρας για σταθερότητα και ανάπτυξη.

 Στις 25 Ιανουαρίου, τη σημαντικότερη εκλογική διαδικασία της μεταπολίτευσης, καλούμαστε να επιλέξουμε την επόμενη Κυβέρνηση. Καλούμαστε να αποφασίσουμε για το Μέλλον της Πατρίδας, για το Μέλλον μας και το Μέλλον των παιδιών μας. Καλούμαστε να  αποφασίσουμε με νηφαλιότητα και ωριμότητα, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, με τόλμη και σθένος, όχι για το Σήμερα αλλά για το Αύριο του τόπου μας. Καλούμαστε να στηρίξουμε την πολιτική πρόταση που θα βοηθήσει την Ελλάδα να σταθεί και πάλι γερά στα πόδια της, να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της, να χτίσει και όχι να γκρεμίσει όλα αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησε. Θα αφήσουμε να πάνε χαμένα ?



 Σε αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι, στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε να περπατάμε τον επώδυνο μέχρι τώρα αλλά συνεπή και ρεαλιστικό δρόμο της εξόδου από την κρίση και που θα μας οδηγήσει στην Ιθάκη της αναπτυξιακής προοπτικής, πρόταση που μόνο η Νέα Δημοκρατία διασφαλίζει ή να ξεγελαστούμε να ακολουθήσουμε τον άλλο δρόμο, το ρόδινο και γεμάτο υποσχέσεις των αβέβαιων παροχών και των φρούδων ελπίδων που κανείς δεν ξέρει, ούτε αυτοί που τον προτείνουν, πού θα μας βγάλει. Άραγε, υπάρχει δίλημμα ?



 Η απόφαση μας μπορεί να μην είναι εύκολη, είναι όμως καθοριστική. Οδεύοντας στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, είμαι βέβαιη ότι η λογική θα υποτάξει το συναίσθημα, η πολιτική επιλογή θα κυριαρχήσει της οργής, η δύσκολη αλλά σωστή απόφαση  θα υπερισχύσει του λαϊκισμού. Ότι η ψήφος μας θα είναι επιλογή από βαθειά σκέψη και όχι τιμωρία από αγανάκτηση.
 Με Ευθύνη ας κοιτάξουμε την Αλήθεια κατάματα και ας αποφασίσουμε.
                                                                  
                                                                Και σε αυτόν τον αγώνα Παρούσα 

                                                                        Έλενα  Μάντζιου – Κοτρολού

                                                                     Μέλος  Πολιτικής Επιτροπής  Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου