11 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση εργασίας επιτελών του Υπουργείου Υποδομών, του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, του Προέδρου της Τ.Κ. Κωνωπίνας και του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου

Χθές, 10 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13.00, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών, Πανόρμου 22, στην Αθήνα, τετραμερής συνάντηση εργασίας από εκπροσώπους του Υπουργείου Υποδομών, και συγκεκριμένα: τον Γενικό υπεύθυνο των έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Παπαγιαννίδη Δημήτριο, τον μηχανικό έργου κ. Λακαφώση, τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, τον μηχανικό του Δήμου Κωνσταντίνο Μπρουσινό, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας κ. Χρήστο Τίγκα και Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ” . 
Στην παραπάνω συνάντηση, που ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και ελπιδοφόρα, εξετάσθηκε, εάν είναι δυνατόν να διοχετευθεί νερό με φυσική ροή από το Φράγμα Αχυρών στην υδατοδεξαμενή του χωριού μας, ώστε να αρδευτεί η περιοχή που βρίσκεται εγγύς της δεξαμενής, κατά τη β΄. φάση των έργων και αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της Κωνωπίνας, που έχει εξαιρεθεί παντελώς από το εν λόγω έργο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου