22 Μαρτίου 2015

Οριστικά στα μπαράζ ανόδου η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου

Το φινάλε του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας βρήκε την ομάδα ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου με την δευτεραθλήτρια του 2ου ομίλου (ΑΕΝ Σαμψούντα). 
Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, η ομάδα της Παλαίρου αντιμετώπισε την δευτεραθλήτρια του 1ου ομίλου Α.Ο. Αγίου Πέτρου και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της Παλαίρου με γκολ του Καλέμι Αμαρίλντο. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλέμι Αμαρίλντο της Παλαίρου για αντικανονικό μαρκάρισμα. Η ομάδα του Αγίου Πέτρου εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε με πέναλτι στο 64ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσια. Η Πάλαιρος όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στο 85ο λεπτό να κερδίσει πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Στριφτάρης Λευτέρης ανακουφίζοντας παίκτες και φιλάθλους των γηπεδούχων.

Πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο και αγωνιστικό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες με μόνο μελανό σημείο την αποβολή του παίκτη της Παλαίρου. Πιστεύουμε ότι ο διαιτητής της συνάντησης έκανε ολέθριο σφάλμα, διότι δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παίκτη της Παλαίρου, ο οποίος καθαρότατα έκοψε την μπάλα σε διεκδίκηση με αντίπαλο παίκτη, ενώ ο δεύτερος έπειτα βρήκε στο πόδι του παίκτη της Παλαίρου. Η απόφαση αυτή του διαιτητή εξαγρίωσε παίκτες και φιλάθλους σε ένα κατά τα άλλα πολύ ήρεμο ποδοσφαιρικό αγώνα. Και η απόφασή του αυτή μας δημιουργεί ερωτήματα...!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου