19 Μαΐου 2015

Το Άκτιο ανήκει στην Ήπειρο;

   Ευτυχώς που η Αιτωλοακαρνανία δεν είναι κράτος γιατί θα ήμασταν μοναδική περίπτωση που θα έχανε εδάφη γιατί δεν θα ήξερε καν ότι είναι δικά της! 
Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τις γιορτές που έκαναν στο Αεροδρόμιο του Ακτίου Λευκαδίτες, Πρεβεζάνοι και εν γένει Ηπειρώτες για την υποδοχή τηςπρώτης πτήσης στην επαναλειτουργία γραμμής από μεγάλη εταιρία που αναμένεται να «απογειώσει» τον τουρισμό της περιοχής. 
Επίσημοι και ημιεπίσημοι το γλέντησαν, έκαναν χορούς και τραγούδια,φιλέματα και γιορτές για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής! 
Τα ΜΜΕ ακόμα και σήμερα μεταδίδουν ότι σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της… Ηπείρου (περιφερειακές και δημοτικές αντιπροσωπείες) παραβρέθηκε στην υποδοχή των πρώτων 180 Βρετανών τουριστών μέσω αυτής της εταιρίας.
Κάποιοι ψέλλισαν τα γνωστά τα δικά τους για την αισθητική με το συρτάκι και το μπουζούκι αλλά σημασία έχει ότι στο εξωτερικό είδαν ότι στο Άκτιο της Ηπείρου και της Λευκάδας οι τουρίστες γίνονται δεκτοί με γιορτές.
Μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια: Το Άκτιο, σύμφωνα τουλάχιστον με τον χάρτη, ανήκει στην Αιτωλοακαρνανία!

η συντακτική μονάδα
http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. Το Ακτιο ειναι ακροτηριο της Αιτωλοακαρνιας Το αεροδρομιο το Ακτιου εξυπητετει την Αιτωλοακαρνανια , την Ηπειρο , και την Λευκαδα . Τιποτα περισσοτρο και τιποτα λιγοτερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή