15 Ιουνίου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Ούτε μια σακούλα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Παλαίρου από άλλους δήμους...

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα είπα ότι η περιοχή Παλαίρου - Πογωνιάς μετατρέπεται σε χωματερή πολυτελείας, μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης είπε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Κατσαμπίρης (σσ. Πρόεδρος ΦΟΣΔΑ) μου είπε. Δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο κ Κώστα. 
Ο κ Κατσαμπίρης υπήρξε μαθητής μου. Υπήρξε ένα υπόδειγμα ήθους μαθητή και ένα από τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά που συνάντησα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στην εικοσαετή και πλέον καριέρα μου.
Γιώργο, τα πολιτικά αφεντικά σου τώρα κατάλαβες, γιατί δεν σου επέτρεπαν να συναντηθείς μαζί μου;
Από τον Αύγουστο σχεδόν εκλιπαρώντας προσπάθησα να συναντηθώ με το Γιώργο. Με ηλεκτρονικά μηνύματα, με τηλέφωνα , με τουλάχιστον δύο επισκέψεις στο γραφείο του - κατάστημά του , δια ζώσης, προσπάθησα να κάνω μια συζήτηση μαζί του για θέματα του Δήμου μας και να του δώσω ένα φάκελο που αφορά το βιολογικό της Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ Πογωνιάς.
Τον ξέρω το Γιώργο. Πάντα επικαλούνταν ευγενικά έλλειψη χρόνου. Στην ουσία φοβούνταν να συναντηθεί μαζί σου. Η πολιτική Γιώργο είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά.
Αν τα πολιτικά σου αφεντικά σε εξαπάτησαν τότε υπέβαλλε τη παραίτηση σου. 
Αν είναι δική σου επιλογή να προσπαθείς να εξαπατήσεις με τέτοιο τρόπο το δάσκαλο σου, σου λέω είσαι πολύ μικρός να το πετύχεις (δεν εννοώ ηλικιακά), και σου εύχομαι καλή πορεία στο δρόμο που διάλεξες.
Ο δάσκαλος σου, αν και τον πίκρανες πολύ , σε περιμένει να συζητήσουμε. Από την ενημέρωση δεν θα χάσεις. 
Κάνε μια βόλτα στα χωριά και άκουσε τι λέει ο κόσμος . Λέει ότι όλοι σας (πρώην Δημοτική αρχή και νυν) μετατρέψατε το τόπο μας σε χωματερή πολυτελείας.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαλατσούρας με απέβαλλε από την αίθουσα γιατί θορυβούσα. Του είπα ότι είναι τιμή για μένα να με αποβάλλει για αυτό το λόγο.
Την Τετάρτη 10-6-2015 επισκέφτηκα το Δήμαρχο κ Αποστολάκη στο Γραφείο του στο Δημαρχείο. 
Του είπα ότι εκτιμώ ότι θα έχει αν δεν έχει ήδη αιτήματα μεταφοράς σκουπιδιών από τη Πάτρα και τη Λευκάδα.
Μου είπε το καταπληκτικό << Ο ΧΥΤΑ είναι μεγάλος και χωράει μεγάλο όγκο σκουπιδιών>>.!!!!!!
Τα υπόλοιπα που συζητήσαμε στην ώρα τους θα τα μάθετε.
Για μια άλλη φορά τονίζω. Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στη μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ_ χωματερή πολυτελείας πέραν των ορίων της 3ης Γεωργαφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας τονίζω. Η παράταξη Σολδάτου- Φερεντίνου κλπ διαχρονικά έφτιαξαν το ΧΥΤΑ_ Χωματερή Πολυτελείας και η παράταξη Αποστολάκη- Τσακάλη- Κατσαμπίρη κλπ μετατρέπει το τόπο μας σε σκουπιδότοπο. Και οι δύο έτσι βλέπουν την ανάπτυξη στη περιοχή μας . 
Περισσότερα θα πούμε στη συνεδρίαση του ΔΣ στη Πάλαιρο.

Καλώ τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους. 

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου