13 Ιουλίου 2015

"Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..."

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΤΙΤΑΝ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ
Με το δημοψήφισμα ο λαός αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση Γιούνκερ, γιατί απλά ήθελε σκληρότερα μέτρα με ένα νέο φρικτό μνημόνιο. Έτσι ερμήνευσε η κυβέρνηση το «ΟΧΙ» του λαού.
Σαράντα χρόνια περίμενε αυτός ο δύσμοιρος λαός να αποφασίσει με ένα δημοψήφισμα και τελικά του δόθηκε , ένα ψευτοδίλημμα.
Κι αυτό , γιατί ουσιαστικά η επιλογή , ήταν στημένη , ανάμεσα στο μνημόνιο των τοκογλύφων και στην εξίσου εξευτελιστική ''παράδοση'' της κυβέρνησης!
Ο εξευτελισμός της έννοιας του δημοψηφίσματος!

Κι όλοι πίστεψαν , πως έτσι θα ανταποκριθούν στο ''κάλεσμα'' που κάνει η Πατρίδα.
Πως δίνουν , τον υπέρ πάντων αγώνα.
Πως έτσι , θα γίνει η μεγάλη ανατροπή.
Και ιδιαιτέρως , οι φέροντες του ''ΟΧΙ''.
Νομίζουν τάχα , ότι επειδή η πλειοψηφία
(με 38% αποχή …!!!) επέλεξε το ΟΧΙ , θα το σεβαστεί η ένωση των δουλεμπόρων των εθνών και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους , όλων των ''αποχρώσεων''!
Τελικά όλοι οι «νικητές» του «ΟΧΙ» γίνανε η χλεύη των ηττημένων του «ΝΑΙ» και όλοι μαζί οι Έλληνες , γίνανε η ''πρώτη ύλη'' στην μηχανή απομύζησης και πολτοποίησης των διεθνών γαμψομήτικων γερακιών της παγκοσμιοποίησης!

Το μόνο που κατάφεραν , ήταν να διχάσουν τους Έλληνες , χωρίς λόγο ουσίας , να τους ''τρομοκρατήσουν'' με το ''πάγωμα'' της ρευστότητας και εν τέλη , να προσέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων , η μάλλον , στο ικρίωμα της γκιλοτίνας και με ταπείνωση και εθνικό εξευτελισμό , να κάνουμε...καλύτερη διαπραγμάτευση. Τόσο ''καλύτερη'' , που είναι πιο επώδυνη από αυτή που υποτίθεται οτι , το ''ΟΧΙ'' ανέτρεψε!
Το θέατρο του απόλυτου παράλογου και της υποκρισίας!

Αυτό ας γίνει μάθημα σε όλους. Για να συνειδητοποιήσουμε δηλαδή τι είδους «δημοκρατία» έχουμε. Ό,τι και να αποφασίσει ο λαός, τελικά γίνεται εκείνο που θέλει η ολιγαρχία, που έχει φυσικά και την πραγματική εξουσία και όχι τις «κούκλες» που δίνουν στο λαό να παίζει..

Ένα ''κουκλοθέατρο'' , που καλά κρατεί , τέσσερις δεκαετίες τώρα......

Για να τραβήξεις προς τον δρόμο της αξιοπρέπειας πρέπει να απορρίψεις κάθε έννοια της μη έγνοιας και συνείδησης του τι παρέλαβες και τι θα παραδώσεις , της μιζέριας , του βολέματος , του εφησυχασμού , του φόβου , του ωχαδερφισμού , της αποδοτικότητας των πάντων , του διαμελισμού του λαού και του Έθνους.

Την Ελευθερία , κανείς δεν στην χαρίζει , την κερδίζεις κι αν γι' αυτήν δεν αγωνιστείς , δεν την αξίζεις.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου