8 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα υπ. ΝΔ Αιτ/νίας Χρήστου Σπ. Παΐσιου

Μετά την επίσημη γνωστοποίηση της λίστας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Σπ. Παΐσιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


“Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για την τιμή που μου έκανε, καθώς και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες που με στήριξαν στις εκλογές του Ιανουαρίου και συνεχίζουν να με στηρίζουν και τώρα, σε μία ακόμη δύσκολη εκλογική μάχη.
Συμμετέχω στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δίνοντας το δυναμικό παρών στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει αποδείξει ότι είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους, το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.
Στις προσεχείς εκλογές θα αναμετρηθούν όχι οι υποσχέσεις, αλλά τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καλώ λοιπόν, τους Αιτωλοακαρνάνες να θυμηθούν ποιες ήταν οι προοπτικές της χώρας μας το Δεκέμβριο του 2014 και να τις συγκρίνουν με τις σημερινές που απαιτούν νέες θυσίες.

Η ανεργία αυξήθηκε, η πραγματική οικονομία έχει καταστραφεί, το κόστος δανεισμού του Δημοσίου έχει διογκωθεί, η δημόσια οικονομία έχει επιστρέψει στα πρωτογενή ελλείμματα, ενώ οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έχουν αφενός συρρικνωθεί σημαντικά και αφετέρου για πρώτη φορά λόγω των κεφαλαιακών περιορισμών δε βρίσκονται στη φυσική εξουσία των νόμιμων δικαιούχων, με αποτέλεσμα η οικονομία να έχει επιπρόσθετα καταρρεύσει.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα του αποτυχημένου πειράματος της “πρώτης φοράς Αριστερά”. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα, συνεχίζουν να ψεύδονται ως προς το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσής» τους.

Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να ξαναβρεί την ηρεμία του ο ελληνικός λαός. Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα ώστε η χώρα την επομένη των εκλογών να έχει μία κυβέρνηση που της αξίζει. Μία σταθερή και έντιμη κυβέρνηση.

Μπορεί να έγιναν λάθη, τα οποία τα έχουμε ως παράταξη αναγνωρίσει, αλλά πλέον ξεκινάμε μαζί μία νέα πορεία για την Ελλάδα της Ευρώπης. Την Ελλάδα της δικαιοσύνης. Την Ελλάδα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου