22 Σεπτεμβρίου 2015

Πρέβεζα: Σάλος από την παραίτηση του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου!

Tην παραίτησή του υπέβαλλε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Γρηγόρης Οικονόμου... διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, καθώς θεωρεί πως υπάρχουν εφημερίες ακάλυπτες και η καταπόνηση του νυν ιατρικού προσωπικού για να καλυφθούν προκαλεί κινδύνους για την υγεία των ασθενών.
Όπως τονίζει στην επιστολή του «προσωπικοί λόγοι αξιοπρέπειας αλλά πρωτίστως σεβασμού προς τον λαό του Νομού Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής, επιβάλλουν την παραίτηση του μετά από 19 χρόνια υπηρεσίας, από το Νοσοκομείο Πρέβεζας και δη απο την θέσιν του Διευθυντού».
Δεν παραλείπει δε να ευχαριστήσει τους στενούς του συνεργάτες καθώς και όλους τους εργαζόμενους με τους οποίους έδωσαν νυχθημερόν σκληρούς αγώνες καθώς επίσης και τους χιλιάδες ασθενείς που νοσηλεύτηκαν ή εξετάσθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία αλλά και τους πολλούς φίλους οι οποίοι τον στήριξαν μέχρι σήμερα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει επικοινωνία ανάμεσα στον Εισαγγελέα Πρέβεζας και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιαννόπουλο, όπου του επισημάνθηκε πως αν συμβεί το παραμικρό θα υπάρξει καταλογισμός ευθυνών.

Από epirusgate
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου