26 Σεπτεμβρίου 2015

Παραχώρησε ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Παλαίρου

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (η πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω εκλογών) της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Παλαίρου και ΑΕΚ Αρχαγγέλου στο γήπεδο της Παλαίρου.
Στο 1ο ημίχρονο παρακολουθήσαμε μέτριο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες με αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά και προσπαθώντας οι δύο ομάδες να διαφυλάξουν τα νότα τους, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στο ισόπαλο 0-0 του 1ου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά άτυχη όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Η φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ από έξω δεξιά και στην εκτέλεση η μπάλα έσκασε στη μικρή περιοχή μπροστά από αμυνόμενο και τερματοφύλακα και γλίστρησε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 στο 58ο λεπτό. Η Πάλαιρος αντέδρασε και στο 65ο λεπτό ισοφάρισε με το Ζέλο Χρήστο ο οποίος βγήκε από δεξιά και πλάσαρε υποδειγματικά τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Η Πάλαιρος συνέχισε να πιέζει και η πίεση καρποφόρησε στο 77ο λεπτό όταν ο Λίτος Αλέξανδρος πλάσαρε από κοντά πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ. Ενώ όλα έδειχναν ότι η Πάλαιρος θα φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο, στο 91ο λεπτό σε αντεπίθεση του Αρχαγγέλου από δεξιά πραγματοποιήθηκε σουτ το οποίο κοντράρισε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε βασανιστικά στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-2.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του αγώνα.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου