31 Οκτωβρίου 2015

Νέος Πρόεδρος και με τη... βούλα ο Χρήστος Χασακής, στη δημοτική κοινότητα Βόνιτσας

  Είναι πλέον οριστικό και επίσημο ο Χρήστος Χασακής, αναλαμβάνει από αύριο 1 Νοεμβρίου 2015, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βόνιτσας, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Κωνσταντίνο Κοψαλή. 

Προσλήφθηκαν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας εννέα (9) άτομα με δίμηνη σύμβαση (Δείτε τα ονόματα)

Με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη, προσλήφθηκαν στο Δήμο, εννέα (9) άτομα – με δίμηνες συμβάσεις - για την αντιμετώπιση έκτακτων και επειγουσών αναγκών µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών ως εξής: (2) ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ, (4) ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ, (2) ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ και(1) ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Δεκαήμερο Αγάπης και Προσφοράς

Νέα μουσική ιστοσελίδα για τον Κωνσταντίνο Σαμψών με πολύ υλικό για Free Downloading

30 Οκτωβρίου 2015

Ολες οι αργίες του 2016 Φουλ στα τριήμερα η νέα χρονιά

Συνελήφθη 51χρονος αρχαιοκάπηλος στη Βόνιτσα. Κατασχέθηκε πληθώρα αρχαίων νομισμάτων καθώς και άλλα αρχαία αντικείμενα

Συνελήφθη, χθες (29-10-2015) το μεσημέρι, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, 51χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Να πληρώσουν τις οφειλές στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας πρώτα οι έχοντες, και όχι τα φτωχά λαϊκά στρώματα!

Απόγνωση και οργή έχει προκαλέσει στους δημότες η τακτική που θα ακολουθήσει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας να κόβει το νερό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. 
Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής σχολιάζει: "Είναι απαράδεκτο να κόψετε το νερό σε οφειλέτη κάτω από 5.000 ευρώ. Κόψτε αμέσως σε αυτούς που χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ αν δεν καταβάλουν εφάπαξ το 30 τοις εκατό των οφειλών τους και τα υπόλοιπα σε δόσεις. 

Γιορτή των παιδιών -γιορτή των κοινωνικών δομών! - τελική υπενθύμιση!!!

Οι κοινωνικές δομές του τόπου μας, ύστερα από πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης Λευκάδας «Δίαυλος», συμπράττουμε, προκειμένου να ενημερώσουμε από κοινού τους γονείς σχετικά με τον σκοπό, τους στόχους και τις υπηρεσίες που παρέχει κάθε δομή ξεχωριστά, αλλά και πώς μπορούμε συνδυαστικά να εξυπηρετήσουμε τον κάθε πολίτη.

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Διακοπές Υδροδότησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, ενημερώνει τους Δημότες και καταναλωτές ύδρευσης, ότι από 30/11/2015 θα προχωρήσει στη διακοπή υδροδότησης των παροχών όσων έχουν συσσωρεμένες οφειλές.

29 Οκτωβρίου 2015

Απάντηση της παράταξης "Ανοικτός Δήμος" στο Δήμαρχο κο Αποστολάκη

http://img651.imageshack.us/img651/6194/300x2261293121488767333.jpg
Κύριε δήμαρχε Αποστολάκη, διαβάζοντας την ανακοίνωση της δημοτικής σας παράταξης στο διαδίκτυο (θέμα των σκουπιδιών ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ), διαπιστώνει και ο πλέον δύσπιστος δημότης ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση ΠΑΝΙΚΟΥ και ΣΥΓΧΥΣΗΣ, με συνέπεια να προσπαθείς με λαϊκισμό, ψέματα και έμμεσες ύβρεις να αποενοχοποιηθείς  και να συγκαλύψεις τη ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που πήρες (εσύ και οι δημοτικοί σου σύμβουλοι) να μεταφέρονται τα υπολείμματα των σκουπιδιών της Λευκάδας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου, επιβαρύνοντας δραματικά το περιβάλλον. Εδώ, να προσθέσουμε και τους 5.000 τόνους αστικών αποβλήτων από Πύργο Ηλείας και αρχαία Ολυμπία, που δέχτηκες και πήρες παρά την αντίδραση της αντιπολίτευσης!

Άκτιο–Αμβρακία: Οι εξελίξεις με το έργο-ανταλλάσσουν κατηγορίες ΕΚΑ και Σωματείο εργαζομένων

Διαστάσεις όπως φαίνεται παίρνει η σοβούσα αντιπαράθεση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου του Αγρινίου με τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων στο έργο της Αμβρακίας οδού (Άκτιο – Αμβρακία) κ. Γιώργο Πάντη.

Περιφερειακό Συμβούλιο - Ακατάσχετο πρώτης κατοικίας και χρήματα για επιδόματα

Απ. Κατσιφάρας: Διασφαλίστε την πρώτη κατοικία των πολιτών – Να παρέμβει η Πολιτεία με νομοθετική ρύθμιση
Άμεση παρέμβαση της Πολιτείας ώστε να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να καταστεί ακατάσχετη οριστικά η πρώτη κατοικία, ζητά με απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, η οποία θα αποσταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, στους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών κομμάτων, στους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.    

28 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ

ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ

Ο Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

Η εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση στα χωριά του Ξηρομέρου

     Πληροφορούμαστε ότι η εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση «60 λεπτά Ελλάδα», που παρουσιάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, τον προσεχή Νοέμβριο θα επισκεφτεί τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Φ.Σ.ΑΙΤ.: προσωρινή άρση των απεργιακών κινητοποιήσεων

 Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με την από 26/10 απόφαση της Γ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε σήμερα 28/10/2015 και αποφάσισε , να συνταχθεί με την απόφαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. για προσωρινή άρση των απεργιακών κινητοποιήσεων την Πέμπτη και Παρασκευή 29-30 Οκτωβρίου.

27 Οκτωβρίου 2015

Γεροκωστόπουλος Κ.: Επέτειος του "ΟΧΙ" 28ης Οκτωβρίου 1940

Συμπατριώτες, γιορτάζουμε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ του ’40. Θεωρούμε τιμή, καθήκον και υποχρέωσή μας τούτη τη μέρα, να στοχαστούμε για λίγο πάνω στο ποιό πρόσφατο έπος της μακραίωνης ιστορίας της φυλής μας.

ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΗΣ: O Ξηρομερίτης Στρατηγός Ιωάννης Καραβίας, ο ήρωας της Πίνδου, στο έπος του '40

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Έκλεψαν 35 πρόβατα από στάνη στην Κατούνα

Κάθε λογής κλοπή καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα σε χωριά της Αιτωλοακαρνανίας. 
Όπως πληροφορήθηκε πριν από λίγη ώρα η sinidisi.gr άγνωστοι έκλεψαν σήμερα τα ξημερώματα 35 πρόβατα από στάνη στην περιοχή της Κατούνας. 

Πάλαιρος: Σύλληψη για οπλοκατοχή

Συνελήφθη 51χρονος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για οπλοκατοχήκαθώς στο αυτοκίνητο του είχε χθες δύο κυνηγετικές καραμπίνες και ένα δίκαννο χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Για τον Εορτασμό  της επετείου της 28ης Οκτωβρίου  2015  καταρτίζουμε το παρακάτω Πρόγραμμα:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ:
ΒΟΝΙΤΣΑ

ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Ο.Α.Σ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ : ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

26 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΙΠΠΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2015

 
ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ

Ο.Π.ΣΥ.Ξ: ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση,
«ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»
που θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 Ώρα 18:00 – 21:00 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο Πειραιώς 100, Γκάζι.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής: Το βροντερό «ΟΧΙ» των Ελλήνων

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ
Γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο του μεγάλου ΟΧΙ. Το ΟΧΙ του λαού μας στις δυνάμεις του σκοταδισμού και της αντίδρασης, στο φασισμό πρώτα και το ναζισμό ύστερα, αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά για μας και ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των μεγάλων στιγμών του έθνους. 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΄΄ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΄΄ ΕΥΗΝΟΣ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΓΗΘΗΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Η ΄΄ Αντίσταση  πολιτών Δυτικής  Ελλάδας ΄΄ με αυτή  των επερώτηση  -που  έχει τον χαρακτήρα  ενημέρωσης  αλλά  και ελέγχου της Περιφερειακής  αρχής  του Απ. Κατσιφάρα - ζητά  να πληροφορηθεί  το Π.Σ.  για την  αποκατάσταση των  ζημιών πληγηθεισών περιοχών από τα  ακραία καιρικά φαινόμενα στην   Π.Ε. Αιτωλ/νιας  του Φεβρουαρίου του 2015

Κυκλοφορεί την Τετάρτη η εορταστική Ορθόδοξη Αλήθεια

Κυκλοφορεί από αυτή την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου η εβδομαδιαία εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια με πρώτο θέμα «Το ΟΧΙ της Εκκλησίας» και το άρθρο του π. Γεώργιου Μεταλληνού για τις θυσίες του κλήρου στον αγώνα του έθνους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ρεπορτάζ για τον μικρό ναό του Αγίου Νικολάου μέσα στο θωρηκτό Αβέρωφ όπου προσεύχονταν οι ήρωες αλλά και η άγνωστη ιστορία με τον μητροπολίτη Εδέσσης Διονύσιο που διέσωσε το θρυλικό αντιτορπιλικό.

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

Σήμερα 26/10/2015 συνήλθε η Γ.Σ. του Συλλόγου στο Μεσολόγγι και αποφάσισε:
1.Την συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε ο Π.Φ.Σ. με την
μορφή των κυλιόμενων 24ωρων απεργιών.

Τι μπορούμε να κάνουμε μπροστά στον εθισμό από το διαδίκτυο;

Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση του βιωματικού σεμιναρίου για γονείς
“Internet: τα πώς και τα γιατί”
Την περασμένη Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στην πάντα φιλόξενη «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 –κοντά στην Κεντρική Πλατεία, έναντι Ι. Ναού Αγ. Ιωάννου Θεολόγου) με την ενεργό συμμετοχή ομάδας γονιών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Βιωματικού Σεμιναρίου για γονείς που διοργανώνει το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λευκάδας «Δίαυλος».

Έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στο Θύρρειο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από την Τοπική Κοινότητα Θυρρείου σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας τα έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, σε ολόκληρη την περιοχή. Οι παραπάνω ουσιαστικές παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αποκατάστασης της βατότητας στους δρόμους, με στόχο να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού. 

“Οι 13 φωνές της σιωπής”-θεατρική παράσταση-Μεσολόγγι

Η Θεατρική Ομάδα "ΠΡΟΒΑ" του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Οι 13 φωνές της σιωπής", που βασίζεται στις ηρωίδες των βιβλίων της Ακακίας Κορδόση.

Τριαντακωνσταντής Κ.: ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη (ΜΕΡΟΣ 3ο)

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

25 Οκτωβρίου 2015

Πάλαιρος: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου γιόρτασε η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου

Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου γιόρτασε η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου στην Πάλαιρο. Σήμερα το απόγευμα,όπως κάθε χρόνο παραμονή του Πολιούχου τους Αγίου Δημητρίου, οι Παλαιριώτες και πλήθος πιστών από την γύρω περιοχή επισκέπτονται το μοναστήρι  στις παρυφές του Σέρεκα.

Πανηγυρικά εορτάστηκε ο Άγιος Δημήτριος στο Παλιό Χωριό της Πλαγιάς

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Λαμπρός εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δρυμού Βόνιτσας (ΦΩΤΟ: Θανάσης Παλούκης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

24 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟ" ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ "35000 ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 35000 ΤΟΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 4η ΙΠΠΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου, εορτάζει και η Ιερά μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου. 

Αλλαγή προπονητή, αλλά νέα ήττα για τον Α.Ο. Παλαίρου

Τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωσταράκη Νικόλαο ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαίρου. Στη θέση του προπονητή κάθισε ο κ. Κολοβός Δημήτριος (Μίμης) στο σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Θύελλας Σινώπης.

ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»: Γιατί καθυστερεί την δημοπράτηση του Βιολογικού Κατούνας η Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας;

Τον έντονο προβληματισμό της για την καθυστέρηση δημοπράτησης του Βιολογικού Κατούνας εκφράζει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. 

Επικίνδυνες λακκούβες στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας (δρόμος Λευκάδα-Βόνιτσα) και στο Άκτιο!

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Όσοι οδηγούν στον εθνικό δρόμο από Αντίρριο προς την Λευκάδα, ακριβώς στην είσοδο του χωριού Άγιος Νικόλαος Βονίτσης, λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση προς το Ακτιο, μια λακκούβα ακριβώς στο κέντρο του οδοστρώματος, έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα πλήθος καταστροφών στα λάστιχα και στις ζάντες των αυτοκινήτων. 

Οι λαϊκοί οργανοπαίχτες στo Ξηρόμερο (τ. Δήμο Σολλίου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

23 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΟΥΝΑ: Σε πλήρη εγκατάλειψη η κεντρική πλατεία!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Eπιστολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας προς τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων

Την άμεση ανάγκη παράτασης προθεσμίας της αδειοδότησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων (παραγωγών που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μέτρο 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις», δράση 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία»), καθώς και  λήψη μέτρων  ώστε να αντιμετωπιστεί σε πιο μόνιμη βάση η χρονική καθυστέρηση της έκδοσης άδειας σταβλικών εγκαταστάσεων ζήτησαν με ερώτηση που κατέθεσαν, χθες, στην Βουλή, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.

2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας: Αγιασμός για τη νέα σεζόν, παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και εκδρομή όλων των τμημάτων

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας και συνεχίζεται με μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου.

ΘΕΑΤΡΟ: Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ "ΜΑΤΑΙΩΝ" ΠΡΑΞΕΩΝ


ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Κ.: ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη(ΜΕΡΟΣ 2ο)

-ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

22 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οκτώ (8) ερωτήματα ζητούν απάντηση για ΧΥΤΑ Παλαίρου!

Παρακαλώ κάθε αρμόδιο της Δημοτικής παράταξης σας (Ανοικτός Δήμος) να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:
1)-Πόσοι τόνοι σκουπιδιών έφθασαν στο ΧΥΤΑ από την ημέρα λειτουργίας του μέχρι την 1-9-2014 που παραδώσατε στην νέα Δημοτική Αρχή; Τα στοιχεία να αποδσεικνύονται με επίσημα ζυγολόγια.

Νέο διοικητικό συμβούλιο για το Σύλλογο Κατουνιωτών Αθήνας. Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Θανάσης Βλάχας

Στις 21/10/2015 συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 2015. 

Η θάλασσα στον Αμβρακικό βγήκε στη στεριά στην Παραλία Δρυμού

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ