15 Ιανουαρίου 2016

Εξιχνιάστηκε η κλοπή των 245.000 ευρώ από εξοχικό στα Παλιάμπελα

Φως στην υπόθεση της κλοπής των 245.000 ευρώ από σπίτι 60χρονης στα Παλιάμπελα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας έριξε η τοπική αστυνομία. 
Η υπόθεση  εξιχνιάστηκε έξι μήνες μετά, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει σύλληψη του δράστη, μιας και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου και χωρίς, δυστυχώς, να έχει ανεβρεθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό ή μέρος αυτού.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, για35χρονο, πιθανότατα ρομά, μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης την προηγούμενη εβδομάδα. Η δικογραφία σε βάρος του 35χρονου έχει σταλεί στον Ανακριτή Λευκάδας, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Παράλληλα ελέγχεται ο συσχετισμός του δράστη και με άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Θυμίζουμε ότι η επίσημη καταγγελία για την κλοπή των 245.000 ευρώ έφτασε στο Α.Τ Βόνιτσας τις βραδινές ώρες τις 27ης Ιουλίου 2015 από το ίδιο το θύμα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε τότε η ίδια, άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στην οικία της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 245.000 που ήταν σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της. 
Να σημειωθεί ότι η 60χρονη κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι μόνιμος κάτοικος Αττικής και περιστασιακά επισκέπτεται το εξοχικό της στα Παλιάμπελα.
Η κλοπή πιθανότατα σημειώθηκε μεταξύ 26-7 και 27-7/2015, διάστημα στο οποίο το θύμα απουσίαζε από το εξοχικό του.

Από http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου