10 Ιανουαρίου 2016

Σπουδαίο ματς στην Πάλαιρο ανάμεσα σε ΑΟ Παλαίρου και Αμβρακικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: http://www.sportime24.gr/
ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Μπαλατσούρας Αποστόλης
Μια σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο της Παλαίρου και στην αναμέτρηση του ΑΟ Παλαίρου με τον Αμβρακικό Βόνιτσας. Ένα χορταστικό παιγνίδι με 6 γκολ, με αποβολές, χαμένες ευκαιρίες, ανατροπές και σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με την ομάδα της Βόνιτσας να έχει προβάδισμα 2 γκολ στο ημίχρονο και τον ΑΟ Παλαίρου να μην τα παρατάει, ακόμα και όταν βρέθηκε με παίκτη λιγότερο. Πίεσε, έφτασε στην ισοφάριση, και πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμεινε με 9, πέτυχε τρίτο γκολ και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη στις καθυστερήσεις. Τελικό 3-3.



Σίγουρα η τύχη έπαιξε τα δικά της παιγνίδια σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό, με αυτογκόλ του Στριφτάρη στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αμβρακικού. Το χειρότερο σενάριο γράφτηκε μέχρι το 18′ όταν και ο Θεράπος έπειτα από προσωπική ενέργεια βρέθηκε φάτσα με το τέρμα πλασάροντας τον Δουλιώτη για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, ανέβασαν την απόδοσή τους, διόρθωσαν τα λάθη τους και πίεσαν, έχοντας μια καλή στιγμή στο 27′ με τον Χριστοδούλου να κάνει την κεφαλιά, τη μπάλα όμως να περνάει άουτ. Ίδια κατάληξη και στο 36′ όταν ο Λίτος δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παχή. Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τον Αμβρακικό να προηγείται με αυτό το 0-2, με κανέναν όμως να μην μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια.


Το δεύτερο μέρος επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους οι οποίοι βίωσαν ένα κοντράστ συναισθημάτων για τη μεγαλύτερή του διάρκεια. Μόλις στο 58′ ακόμα μια ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, όταν ο διαιτητής της συνάντησης παρατήρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Στριφτάρη, δείχνοντάς του την κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Όμως το ματς δεν τελείωσε εκεί, μιας και στο 60′ ο Ζέλος με προσωπική ενέργεια και αποφεύγοντας δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Αμβρακικού και μείωσε σε 1-2, δίνοντας έναν τόνο ελπίδας για τη συνέχεια. Πριν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην εξέδρα, στο 64′ ο Λίτος ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, κεραυνοβολώντας τον Παχή και βάζοντας φωτιά στο ματς.
ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΤΟ ΑΛ.

Στο 67′ η Βόνιτσα στην επίθεση, με τον Θεράπο να δοκιμάζει δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Δουλιώτη να απογειώνεται κυριολεκτικά και να βγάζει τη μπάλα από το “Γ”. Στο 70′ και πάλι ο Θεράπος στην περιοχή, μετά από σέντρα του Νταλταγιάννη, με κεφαλιά θα γράψει το 2-3 δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Φτάνοντας στο 75′ ο Παχής θα εκτελέσει ελεύθερο, η μπάλα θα φτάσει στο κέντρο, εκεί όπου ο Ζέλος θα την κατεβάσει θα δει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Αμβρακικού και με δυνατό βολέ από τα 40 μέτρα θα φέρει και πάλι το ματς στα ίσια, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Λίγο μετά, και αφότου αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στον πανηγυρισμό της ισοφάρισης, ο Ζέλος αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες για το τελευταίο δεκάλεπτο.
Δέκα λεπτά θρίλερ με την αγωνία να κορυφώνεται στο γήπεδο της Παλαίρου, για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και με τις δυο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για το τρίποντο. Ο Αμβρακικός με τον Νταλταγιάννη να σουτάρει άουτ στο 87′ προ του Δουλιώτη, και στο 92′ ο Καλέμι να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Παλαίρου, να χαράξει ανεξίτηλα στη μνήμη των φιλάθλων μία απίστευτη νίκη, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Παχή, όμως το πλασέ που δοκίμασε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και των δικτύων.



Διατητής: Μπαΐλης    Βοηθοί: Μπάκος – Παπαδόπουλος
ΑΟ Παλαίρου (Καραμπαλης Χ.)

Δουλιώτης, Καρασαββίδης, Ασημάκης, Στριφτάρης, Μετσόλι, Χριστοδούλου, Χρυσούλης(52′ Τσακάλης), Ματσίγκος(89′ Τριαντακωνσταντής), Λίτος(78′ Κολοβός), Ζέλος, Καλέμι.

Αμβρακικός (Φερεντίνος Α.)

Παχής, Θεράπος, Βουλγαρίδης, Παλούκης, Ιωάννου, Μπάτσος, Νταλταγιάννης, Φουρλής, Μπεκιάρης, Κατσαράς(61′ Μήτσουρας), Γεωργαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου