19 Ιανουαρίου 2016

Κυκλοφορεί η Ορθόδοξη Αλήθεια

Κυκλοφορεί και αυτή την Τετάρτη η εβδομαδιαία εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια με δυο μοναδικές προσφορές. Ένα πολύτιμο βιβλίο 450 σελίδων για μια από τις πιο σημαντικές σύγχρονες μορφές του Αγίου όρους, τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή και η παιδική εφημερίδα «Ορθόδοξα προσωπάκια».

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα επιχειρεί την «ακτινογραφία» της ελληνικής Βουλής καταγράφοντας τους εχθρούς και τους συμμάχους της Εκκλησίας μεταξύ των βουλευτών. Επίσης αναφέρει όλο το παρασκήνιο για την σύγκρουση Αρχιεπισκοπής Αθηνών- Φαναρίου, την διαδοχή στην Μητρόπολη Καρπενησίου και αποκαλύπτει ότι δεν θα έρθουν τελικά στην Αθήνα στα λείψανα της Αγίας Ελένης.
Επίσης o κορυφαίος γλωσσολόγος Γ. Μπαμπινιώτης σε εκτενή συνέντευξή του αναφέρει ότι είναι αναγκαία η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών.
Η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα στον παπά Γιάννη Σκουλά από τα Ανώγεια τον πρώτο παπά αλεξιπτωτιστή που πολέμησε τους Ναζί.
Ακόμα δημοσιεύονται όλα τα εκκλησιαστικά γεγονότα, τα προγράμματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκκλησιαστικών σταθμών και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις της εβδομάδας, μαζί με πλούσια αρθρογραφία και πολλές μόνιμες στήλες για την ιστορία, τη μαγειρική, το βιβλίο, τον πολιτισμό κλπ.
Η απλή έκδοση της εφημερίδας (χωρίς το βιβλίο) κοστίζει 1,5 ευρώ.
Η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να αποστείλουν e-mail στο:syndromes@orthodoxialitheia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου