26 Ιανουαρίου 2016

Νέο τροχαίο ατύχημα στη Βόνιτσας-Λευκάδας: ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο δρόμοΒόνιτσας-Λευκάδας στη θέση Αγιος Αντώνιος. Λακκούβες, τρύπες μπαλώματα και κακοτεχνίες αυτά συναντούν οι οδηγοί στο δρόμο Βόνιτσας-Λευκάδας όπως μας καταγγέλλει οργισμένος με επιστολή του αναγνώστης και κάτοικος της περιοχής και διερωτάται: Τις Πταίει;
Αναλυτικά: 
Τις Πταίει;
Σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Βόνιτσας-Λευκάδας, γίναμε μάρτυρες ενός σοβαρού εκτροχιασμού ΙΧ αυτοκινήτου στη θέση Αγιος Αντώνιος. Σε αυτό το σημείο και στον κεντρικό άξονα του δρόμου δύο μεγάλες και συνεχόμενες λακκούβες προκάλεσαν τέτοια φθορά στα δύο λάστιχα του αυτοκινήτου, που αμέσως αυτά έσκασαν και το αυτοκίνητο για πλέον των 100 μέτρων κινούνταν απελπισμένα αριστερά και δεξιά, για να σταματήσει ευτυχώς λίγο πριν την όχθη της θάλασσας.
Το ατύχημα δεν είναι το μοναδικό, αλλά σχεδόν καθημερινά είμαστε μπροστά στον κίνδυνο. Ο δρόμος Βόνιτσα Ακτιο και Βόνιτσα Λευκάδα, μετρούν δεκάδες λακκούβες.
Ο πολίτης αυτός, επειδή τον γνωρίζω, έχει πληρώσει όχι μόνο εμπρόθεσμα το σήμα κυκλοφορίας, έχει εξοφλήσει τον φόρο εισοδήματος, κινεί το αυτοκίνητό του με την υπερτιμημένη βενζίνη και όχι με κάθε λογής αφορολόγητα πετρέλαια, πληρώνει κάθε υπηρεσία ή προιόν που αγοράζει με φόρο 23 %.
Τι άλλο θα σας δώσει; Την ψυχή του; Αυτή σας είναι αδιάφορη οικονομικά.
Από όλα αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει ένα μηδαμινό ποσό να επισκευάζονται, έστω και στο ελάχιστο οι δρόμοι;
Δεν ζητάμε να συγκεντρωθούν όλα τα πολιτικά πρόσωπα, οι μισοί να κοιτάζουν ένα χάρτη με σχέδια έργων, δύο άλλοι να δείχνουν με το δάκτυλό τους προς μια κατεύθυνση και οι υπόλοιποι να κοιτάνε σαν χαζοχαρούμενοι τον φακό, λές και αυτό είναι το νόημα και η αξία στη ζωή τους.
Πόσο κοστίζουν δέκα σακιά άσφαλτο;
Αξίζουν περισσότερα από μια ζωή;
Σήμερα εμείς σε αυτούς τους δρόμους. Άρχοντες, αύριο τα παιδιά σας, η γυναίκα σας, ακόμα και εσείς, σε ποιο δρόμο θα διαβείται για να πάτε διακοπές ή την βόλτα σας;
Τις τότε θα Πταίει;

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου